Aerosmith – Lemondták a teljes európai turnét, így elmarad a budapesti koncert is

Ugyan még december 6-án arról számoltunk be, hogy a domoszlói Road nyit a Puskásban, de a továbbra is fennálló bizonytalan és tervezhetetlen európai helyzet miatt az Aerosmith lemondani kényszerült a teljes turnéját.

A LiveNation a sajnálattal értesíti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a 2022. július 10-re a Puskás Arénába meghirdetett Aerosmith koncert – ahogyan a teljes európai aréna turné – lemondásra került. A zenekar a következőket üzeni a rajongóinak: „Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.”

Amennyiben belépőit online, a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül vásárolta, jegyterjesztő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált email címen a további információkkal, ezzel kapcsolatban a jegyvásárlóknak további teendőjük nincs. Jegyirodában történt vásárlás esetén kérjük jelentkezzenek a refund@funcode.hu email címen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.