SETYØURSAILS – Társadalmi megkülönböztetések ellen kampányolnak

Nightfall címmel január 12-én jelent meg a dallamos metalcore/post-hardcore vonalán mozgó SETYØURSAILS  első nagylemeze, ami témájában a társadalmi megkülönböztetések,  a gyűlölet, a rasszizmus, a szexizmus és a homofóbia ellen kampányol. A lemez címadó dalára egy új videó is készült.

A teljes album az alábbiakban hallgatható végig. Aki pedig élőben is kíváncsi lenne rájuk azok május 19én, a Barba Negrában csíphetik el őket.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.