HammerFall -King Diamond is vendégeskedik egy dalban: Venerate Me

Rockvilág.hu online rockmagazin

A nemzetközi heavy metal-színtér egyik legjelentősebb bandája, a HammerFall az évek során nem csak a svéd toplistákat dominálta, de egész Európát rabul ejtette. A világszerte jól ismert és nagyra méltatott banda immáron közel három évtizede űzi az ipart: a HammerFall 1993 óta sorozatra gyártja a kiválóbbnál kiválóbb metal-himnuszokat!

Február 25-én Hammer Of Dawn címmel érkezik a banda 12. sornagylemeze, a 2019-es Dominion album folytatása.  Az album producere – szokás szerint – Fredrik Nordström (In Flames, Opeth, stb.) volt, aki egyben a hanganyag keverését, maszterizálását és egyéb hangmérnöki munkáit is ellátta a Castle Black stúdióban – beleértve a banda két gitárosa, Pontus Norgren és Oscar Dronjak összekoordinálását. A vokál-témák hangmérnöke továbbá egy másik neves producer, Jacob Hansen (Volbeat, stb.) volt, ő a dániai Hansen stúdióban tevékenykedett.

Elsőként a címadó dal került bemutatásra. A Hammer Of Dawn klipjét a göteborgi Liseberg vidámparkban forgatták, a világhírű rendező, Patric Ullaeus közreműködésében. A címadó dal után, most a Venerate Me is meghallgatható, benne King Diamond vendégeskedésével. A HammerFall 2022. április 26-án Budapesten, a Papp László Sportarénában koncertezik a Helloween társaságában.HammerFall – Hammer Of Dawn
(Február 25 – Napalm)

01. Brotherhood
02. Hammer Of Dawn
03. No Son Of Odin
04. Venerate Me
05. Reveries
06. Too Old To Die Young
07. Not Today
08. Live Free Or Die
09. State Of The W.I.L.D.
10. No Mercy

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.