Monastery – első videóklip a hamarosan megjelenő albumról!

Elkészült a Monastery új klipje Catatonic Schizophrenia címmel. A szám szerepel a  január 30-án megjelenő új albumon, mely a Divine Damnation címmel fog kijönni! A szám érdekessége, hogy vendég vokalistaként Veres Gábor /WMD/ is szerepel.

A csapat január közepétől szinte folyamatosan koncertezik, február 11-én pedig a budapesti Robotban lesz egy lemezbemutató koncert a két vendég banda az  Atrox Trauma, és a Krampüs lesz!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.