Saját kannabiszmárkát dob piacra a Deftones

Kezdetben voltak a zenekaros pólók, aztán eljutottunk oda, hogy a bandák egyre több mindenre kezdték el rárakosgatni a logóikat. Sörök, tequilák, kávék? Vótmá! Kutyakaják, sminktükrök és karácsonyfadíszek? Mindig vannak újabb és újabb piaci rések, pár napja még a Malevolence adventi naptárán röhögtünk, erre most jön a Deftones és piacra dobja az év legjobb mörcsét. Tessék kapaszkodni: itt a zenekaros kannabisz! (Azt már csak zárójelben merem ideírni, hogy zenekarihuána.)

Ahogy nemrég sörökből, úgy kannabiszból is több különböző fajtát fog árulni a kaliforniai banda, amiket egy helyi termesztő, a Golden Barn közreműködésével gyártanak. (Az államban egyébként 2016 óta legális a rekreációs célú füvezés.) A Deftones Cannabis Collection fedőnevű gyűjteményből elsőnek a Passenger fajtát tették elérhetővé, ezt egyelőre 9 üzletben lehet kapni Kalifornián belül. Az államon kívüli terjesztésről, esetleg online rendelésről egyelőre nincs hír, és hát arra se számítson senki, hogy a jövő nyári budapesti koncerten a merchpultban majd lehet kapni a cuccból.

Az új terméket a banda fő kannabisz- (és összeesküvéselmélet-) élvezője, Stephen Carpenter mutatja be az alábbi videóban:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.