Dessiderium – Lemezelőzetes

Az Alex Haddad által működtetett amerikai prog-death metal projekt, a Dessiderium december 10-én, Aria címmel a The Artisan Era kiadó gondozásában jelenteti meg negyedik albumát.

 A hat dalos lemez koncepciója egy névtelen főhős történetét meséli el, ő az álmokban élő Aria, akinek révén szerelemről, nosztalgiáról, kéjről, elszigeteltségről és halálról szóló meséket ismerhetünk meg kifejező zenei témák és gondosan megválogatott szavak által.

A lemezről elsőként a hiper sebességű, 10 perces Moon Lust Delirium dalának videóját nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.