Újabb közös klubbulit tol Budapesten a Deez Nuts és a Kublai Khan

Az új év beköszöntével sokan döntenek életmódváltás mellett, ennek nagy százalékban az ünnepek alatti mérhetetlen zabálás a kiváltó oka. Ha még másfél hónap elteltével is úgy éreznéd, hogy el vagy macskásodva, kiváló tesiórás lehetőséget nyújt a Deez Nuts következő klubbulija, ami az A38 Hajón lesz február 10-én.

Az ausztrál suttyó hc-arcok a tavaly márciusban elmaradt düreres bulijukat pótolják be, majdnem teljesen kicserélődött vendégfelhozatallal. A repertoárból mindössze a hardcore-t rappel vegyítő UnityTX marad, a First Blood és a Skywalker helyére pedig érkezik a JJ Petersékkel közös 2019-es bulira ráduplázó Kublai Khan, illetve az estét a német metalcore-újonc Rising Insane nyitja. Remélhetőleg ennek a bulinak már sehányadik hullám nem szab gátat és mindenki megkapja a lehetőségét arra, hogy moshogasson egy hatalmasat. További infók az eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=eJ9B1lCDlC4

//www.youtube.com/watch?v=ZEtRYtEchnA

//www.youtube.com/watch?v=23ejHoQ3R2Q

//www.youtube.com/watch?v=8LGh9MM_aD4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.