Red Hot Chilli Peppers: világ körüli turné

Haverock Közösség

Habár pontos dátumok még nincsenek, de a RHCP zenekar bejelentette egy őrült (jó) videóban, hogy jövőre, 2022-ben világ körüli turnéra mennek. De ha nekünk nem hisztek, nézzétek meg a friss, hiteles forrást is!

Ezek aztán a hírek! Minden friss infóért kövessétek a Red Hot Chilli Peppers hivatalos Facebook oldalát, amit ide kattintva elértek.

Ha azért tőlünk is olvasnál még egy-két hírt, itt tudtok követni minket:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.