Grand Cadaver – Grim Eternal – új lemezelőzetes dal

Grim Eternal címmel tette közzé új dalát a a svéd death metalos Grand Cadaver. A svéd death metal krémje: a Dark Tranquillity énekese, Mikael Stanne, a Katatonia egykori dobosa Daniel Liljekvist, valamint Stefan Lagergren (The Grifted, Treblinka, Expulsion), Alex Stjernfeldt (Novarupta, Let Them Hang) gitárosok, és Christian Jansson (Pagandom) basszusgitáros alkotta banda október 29-én, Into The Maw Of Death címmel adja ki új nagylemezét, a Majestic Mountain Records gondozásában.

A Grand Cadaver lehetőséget nyújtott számunkra, hogy visszatérjünk a próbateremben sörözős, korlátok nélküli death metalhoz, amin felnőttünk! Öt barát vagyunk, akik mindannyian szeretik az efféle szónikus erőszakot, és ezt az érzést akartuk átadni. Nem próbáljuk újra feltalálni a kereket, a zenénk sokkal inkább a death metal puszta erejéről és a műfaj iránti szeretetünkről tesz tanúbizonyságot!

Grand Cadaver  – Into The Maw Of Death
(Majestic Mountain Records)

1. Disanimated
2. Soul Infestation
3. World Mausoleum
4. Grim Eternal
5. Reign Through Fire
6. Into The Maw Of Death
7. Empire Of Lies
8. Malevolent Fate
9. Manifest Insanity
10. Cold Dead Light

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.