Sonya – A biztonságos felszínesség

Under the Surface című mutatta be új dalát a post-rockban utazó budapesti Sonya. A dalról zenekar énekes – dalszerzője, Korbucz Sonya így beszélt:

2019 nyarán csináltam meg az első változatot rá. Kissé fura lelkiállapotban írtam, a szöveg nagyjából a biztonságos „felszínesség” vagy felszínen maradás (sekély vízben) és a „mélység” okozta bizonytalanság, lehúzó erő és a nem végleges elválás témája körül forog.

A zenekarral egy teljes interjút olvashattok a kultura.hu oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.