Against Evil – End of the Line – klippremier

A tradicionális heavy / thrash metal vonalán mozgó indiai Against Evil a napokban mutatta be május 14-én megjelenő End of the Line című albumának címadó dalára készült szöveges videóját.

Ez az album címadó és egyben a legnehezebb dala, ami a legtökéletesebb arra, hogy a lemezt felvezessük. Egy disztópiás jövőről szól, ahol az embereknek nincsenek jogaik és csapdába esnek a gonosz kormányok, bankok és sz árnyékszervezetek ellenőrzése alatt. Összességében ez egy nagyon agresszív heavy metal dal, némi thrash keverékkel.

Against Evil – End of the Line

(Doc Gator Records)

1.    The Sound of Violence
2.    Speed Demon
3.    Out for Blood (feat. Billy Sheehan)
4.    Call to War
5.    End of the Line
6.    Sword of Power
7.    Metal or Nothin’
8.    Fearless
9.    War Hero (bonus track: re-recorded version)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.