Új szólóalbummal jelentkezik Anneke Van Giersbergen

Örömmel jelentette be az énekesnő, hogy új albuma, a The Darkest Skies Are The Brightest 2021. február 26-án jelenik meg. A cím arra utal, hogy amikor személyes téren kihívással szembesülünk, kénytelenek vagyunk választ találni az élet legnagyobb kérdéseire.
Anneke arról is mesélt, hogy az album megszületéséhez egy igencsak nehéz időszak vezetett el. Legutóbbi projektje, a VUUR azzal járt, hogy minden megtakarítását a debütáló albumukra és a koncertekre költötte el. Az első turnéjuk befejezése után rájött, hogy a VUUR fenntartása még további pénzügyi kockázatokkal járna. Emellett magánéletében is viharos időket élt, régóta tartó házassága válságba jutott. Anneke ekkor azonnal azt érezte, hogy ki kell írnia magából ezeket a dolgokat. Fogta tehát az akusztikus gitárját meg az alapvető felvételi kellékeit, és elvonult egy erdő közeli apró házba, szülővárosában, Eindhovenben. Elengedte a nyomást, amit a VUUR jövőjének gondolata okozott neki, valamint időt szentelt házasságának megmentésére.
Miután elkészültek a dalok, Gijs Coolen producert kérte meg, hogy segítsen neki befejezni az albumot.

Tracklista:
01. Agape
02. Hurricane
03. My Promise
04. I Saw A Car
05. The Soul Knows
06. The End
07. Keep It Simple
08. Lo And Behold
09. Losing You
10. Survive
11. Love You Like I Love You

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.