Lost At Sea – On My Own – klippremier

Fémforgács

A dallamos post-rockot játszó texasi Lost At Sea a napokban tette közzé 2021 tavaszán megjelenő új lemezük, a Motion Sickness első videóját On My Own címmel.

Ez a dal arról szól, hogy el kell fogadunk, milyen gyorsan és hevesen változhat az élet. Vagy szorosan kapaszkodunk, vagy lemaradunk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.