Trident – Megjelent az új nagylemezük

A mai nap folyamán BEAT címmel a Grungery oldalán debütált a modern grunge metalos Trident zenekar új albuma rajta 15 vadonatúj dallal. 

A Trident a Beattel egy új színt hoz majd a magyar rockzenei palettára. Mindenkinek érdemes lesz meghallgatni, nagyon változatos, izgalmas anyag lett. Egyébként sosem mentek egy kaptafára a dalaink és ez most is és még inkább így van. Ezért is szerették és remélhetően szeretik is majd a Tridentet. Rockzenét játszunk, amit nem akarunk és nem is lehet behatárolni. Mindez teljes mértékben kielégít bennünket, mert semmilyen célunk nincs, csak meg akarjuk váltani a világot!” – mondják a Grungery oldalán olvasható interjújukban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!