Depresszió – Elmarad az őszi turné, október elsején azonban új dal kerül bemutatásra

Október közepén a Down For Whatever társaságában startolt volna a Depresszió őszi turnéja, de Halász Feriék a járvány újabb hulláma miatt úgy döntöttek, hogy lemondják a koncerteket. Az utolsó két állomást (december 18 – Pécs és december 19 – Budapest) szeretnék megtartani, ezekre továbbra is lehet jegyet venni. A turnét jövőre mindenképpen megtartják.

ELMARAD A TURNÉ

CSAK 2 KONCERT LESZ / JUBILEUM JÖVŐRE

Egy ilyen megpróbáltatásokkal teli év után, már nagyon szerettük volna egy alapos turnéval bepótolni azt a rengeteg örömöt, amitől a vírus megfosztott titeket és minket, de erre sajnos még várnunk kell. A járvány második hullámának erőteljes megérkezése miatt, kiszámíthatatlanná vált számunkra a következő időszak. Ebben a helyzetben nem látjuk biztosítottnak, hogy kellemes hangulatú estékben lesz részetek, ezért inkább a lemondás mellett döntöttünk. Bízunk benne, hogy megértitek a döntésünket és köszönjük a türelmeteket!

A megvásárolt jegyekkel kapcsolatban, itt a Rock1 közleménye:

” A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyeket automatikusan visszatérítjük!

A visszatérítések 2020.10.01-től kezdődnek.

Ha Önnek van teendője a visszatérítéssel kapcsolatban, emailben tájékoztatjuk erről. A megnövekedett forgalom miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!”

Bízunk benne, hogy az év végére kedvezőbben alakul a helyzet, ezért a turné utolsó 2 állomását (12.18. Pécs és 12.19. Budapest) mindenképpen szeretnénk megvalósítani. Ezekre a koncertekre továbbra is lehet jegyet kapni.

Már ez a turné is a sokadik tervünk volt erre az évre, hiszen eredetileg egy nagyszabású születésnapi ünneplést terveztünk. Mivel mindenképpen szeretnénk tisztességesen megünnepelni veletek a közösen eltöltött 20 évünket, ezért jövőre pótoljuk a jubileumot és az idei bulikat. A jövő nyári koncertsorozathoz egy új dalokat, újrarögzített és újramasterizált változatokat tartalmazó Best of anyag is készül majd. Ennek előfutáraként jelenik meg az Életfogytig című új dal október 1-én a Youtube-on és 2-án az online zeneszolgáltatók kínálatában.

Hamarosan jelentkezünk. Addig is, vigyázzatok magatokra és egymásra!

A Depresszió

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.