Valaki állítsa le Corey Taylort!

Október 2-án fog megjelenni Corey Taylor első szólóalbuma, ami a CMFT címet kapta, és már két számot is meg lehet hallgatni róla. Ezek közül az első, a Black Eyes Blues egy sima rockdal, igazából különösebb gond nélkül elmenne egy lazább Stone Sour-számnak is.

Ennél sokkal érdekesebb a klipes darab, a CMFT Must Be Stopped. Ebben szerepel két vendégrapper, Kid Bookie és Tech N9ne, meg még egy csomó híres haver Marilyn Mansontól Lars Ulrichon át a babymetalos lányokig, és az egész dióhéjban arról szól, hogy

Corey kibaszott Taylort le kell állítani, de Corey kibaszott Taylort nem lehet csak úgy leállítani.

Ez már most eléggé megosztja a rajongókat, mert nehéz eldönteni, hogy mindez egy totál önelégült ego trip, vagy csak irónia – szerintem viszont a legfőbb gond az, hogy igazából nem is érdekel, melyik válasz a helyes, mert egyszerűen maga a dal gyenge. A zenei alap sótlan, az ötszázszor elismételt “Not a motherfuckin’ thing” / “C motherfuckin’ T” kórus hamar fárasztóvá válik, és ráadásul túl hosszú is az egész.

Az viszont biztos, hogy ezzel a dallal Corey tett róla, hogy egy darabig megint róla beszéljen mindneki.

//www.youtube.com/watch?v=BEPI69cx22E

//www.youtube.com/watch?v=F4iDs-klLFc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.