Két új számot adott ki a Lazarvs

Az április elsején bemutatott Godslayer után ma újabb két dal jött ki a Lazarvs ősszel megjelenő self-titled lemezről. Az album felvételei a zalaszentgróti Zengőkert stúdióban készültek, a hangmérnök az előző, még Apey & the Pea erás lemezekhez hasonlóan Bánházi Gábor volt. A The Order és a Reaping egy jóval pörgősebb és sötétebb zenekar képét vetíti előre, kíváncsian várjuk a folytatást.

A banda legközelebb július 18-án a debreceni Roncsbárban koncertezik. Az A38 hajós koncertjüket 2021. január 21-re halasztották.

//www.youtube.com/watch?v=vzu8som3XmI

//www.youtube.com/watch?v=IsaRfOo1V1E

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!