Turbo – ismerd meg mi is az a nitro-rock

A kanadai nitro-rocker Turbo az ősz során adja ki új lemezét Fast As Fvck címmel, amit így kommentálnak:

A Fast As Fvck egyfajta főhajtás a rock ‘n’ roll műfaj nagy ikonjai előtt; méghozzá mindez a lehető legvadabb, legzsigeribb formában előadva. Az album hét dala olyan, mintha egy vártalan szögből jövő támadás kiverné az összes fogad, de ugyanakkor persze nem agyatlan módon pusztítjuk a dobhártyáitokat. Ez a lemez különféle hangulatokkal és exkluzív finomságokkal is el van látva; nem is beszélve a szofisztikált zeneiségről. Eléggé metalos a keményebb arcok számára, eléggé punkos a pörgésre vágyóknak, és eléggé rockos a kifinomultabb egyének részére… Mi, mint a Turbo zenészei kifejlesztettük sajátos “Nitro-Rock” stílusunkat ezen az albumon.”

Lemezükről elsőnek Alive dalukat mutatták be, amiről így beszéltek:

Az Alive ilyen-olyan értelemben egy testamentum, a rossz döntések himnusza. Plusz, ebben a dalban hallhatjátok a lemez egyik legmocskosabb riffjét, de ugyanakkor itt szólnak a legharmonikusabban a gitárok és itt a leginkább himnusz-szerű a refrén. Még annyit hozzátennénk, hogy talán ez az album legszórakoztatóbb száma; erre biztosan élvezettel veti bele magát a kézenállós “keg stand” játékba.

A napokban pedig a Covid-19 alatt készült karanténvideójukat, a Make Bail-t tették közre.

Amikor a COVID-19 kitört karantén teljes erővel megütött és csapdába ejtett mindenkit. Mi is kénytelenek voltunk rengeteg bulit lemondani, de ki kellet találnunk valamit, hogy az új lemezünket promotáljuk. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy DIY zenei videót készítünk Make Bail dalunkra, ami szerintünk nagyon jól sikerült ahhoz, hogy megfeleljen a “Stay The Blazes Home” kitörésnek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.