Hellripper – Spectres of the Blood Moon Sabbath – dalpremier

A James McBain multi-instrumentalista által működtetett skót black/speed metalos Hellripper október 9-én, The Affair Of The Poisons címmel adja ki második nagylemeze a Peaceville Records gondozásában. Lemezük első előzeteseként Spectres of the Blood Moon Sabbath daluk szöveges videója döngethető meg.

A Spectres of the Blood Moon Sabbath az első olyan dal volt, amelyet az albumhoz írtam, és határozott rock ‘n’ roll érzése van, olyan hatásokkal, mint a Motörhead vagy TANK. Egy kib.szott nagy nóta.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.