Mantar – feldolgozásalbumot adnak ki

Június 26-án, Grungetown Hooligans II címmel jelenik meg a német extrém sludge duó, a Mantar feldolgozásalbuma. Nyolc dalt tartalmazó lemezükről elsőként a Mazzy StarGhost Highway feldolgozásának hivatalos videóját nézhetitek meg.

Felvettünk egy fasza kis feldolgozás-albumot, amit egy elég szar névvel illettünk: a Grungetown Hooligans II azt a célt szolgálja, hogy a karantén ideje alatt elszórakoztassa a hallgatókat, de egyébként egy nagyon jó kis lemez lett belőle! Ha véletlenül nem tetszik (ami szinte elképzelhetetlen), akkor valószínűleg nem voltál gyerek a ’90-es évek grunge-korszaka alatt… mivel erről szól ez az egész mini-album.” – közölte a banda.

Mantar – Grungetown Hooligans II

(Brutal Panda Records / MantaRecordings)

1. The Bomb (L7)
2. Puss (The Jesus Lizard)
3. 100% (Sonic Youth)
4. Ghost Highway (Mazzy Star)
5. Can I Run (L7)
6. Bruise Violet (Babes In Toyland)
7. Who You Drivin’ Now (Mudhoney)
8. Knot (7 Year Bitch)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.