L.A. GUNS – Dalpremier Tracii Guns-éktól: Let You Down

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Jelenleg két L.A. Guns is létezik, a névhasználat joga miatt pedig pereskedés is folyik a Tracii Guns gitáros és Phil Lewis énekes vezette verzió, valamint a Steve Riley dobos irányította L.A. Guns között. Tracii Guns-ék tavaly adták ki a The Devil You Know című lemezüket, most pedig egy Let You Know című új dallal jelentkeztek.

Phil Lewis énekes és Tracii Guns gitáros mellett Johnny Martin basszer, Ace Von Johnson gitáros és Scot Coogan dobos játszik a bandában, a Steve Riley vezette másik csapat pedig nemrég szintén kihozott egy lemezelőzetes friss dalt.


www.facebook.com/L.A.GunsOfficial
L.A. GUNS - Let You Down (2020)


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.