Splitet adott ki az afewyearslater

Miután 2018-ban szerintünk az év legjobb hazai kislemezét produkálta az afewyearslater, már nagyon vártuk a folytatást, és kereken két év elteltével most meg is érkezett az új anyag. A poppunk-trió ezúttal egy splitet készített a horvát Trophy Jumppal karöltve, amelyen mindkét bandától két-két dal kapott helyet. A Whatever EP-hez hasonlóan a dalok rövid átlaghossza megmaradt, de a srácok visszavettek egy kicsit a tempóból.

Az új dalok dobsávjait a Revolver Studióban vették fel Ferencz Zsolt vezénylésével, minden más pedig Kulcsár Petivel (The Ocean Front) készült a The Blind Pigben. A borító Ira Rumora munkája.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!