Carcass – Augusztusban jelenik meg az új album

A Decibel magazin januári számának flexi-disc mellékleteként jelent meg a brit extrém metal legendának számító Carcass friss szerzeménye. Az Under The Scalpel Blade című dal egyben előfutárnak tekinthető az új Carcass nagylemeznek, amely a tervek szerint augusztus 7-én jelenik majd meg.

2013. szeptember 13-án, 17 év szünet után, Surgical Steel címmel új lemezt jelentetett meg a brit extrém metal legendának számító Carcass. A Jeff Walker basszer/énekes és Bill Steer gitáros mellé felsorakozott Daniel Wilding dobossal (Trigger The Bloodshed, Aborted stb) rögzített album producere Colin Richardson (Fear Factory, Machine Head, Slipknot, Napalm Death stb.) volt, a keverést azonban az új Trivium album munkálatai miatt nem tudta befejezni, így a melót végül Andy Sneapre bízták Steerék. A lemezen vendégként az egykori dobos, Ken Owen is énekel egy dalban.

A zenekar már tavaly év végén ráfordult a folytatás munkálataira, amelyen már Tom Draper (Pounder, ex-Angel Witch Primitai) játszik majd Bill Steer oldalán: a gitáros a Surgical Steel-érás Ben Ash helyére érkezett másfél évvel ezelőtt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!