1349 – Új videó a norvég black bandától: Through Eyes Of Stone

The Infernal Pathway címmel tavaly ősszel jelent meg a norvég black metalos 1349 új albuma, amelynek Through Eyes Of Stone dalához született meg az új klipjük.

A norvég csapat a 2019-es lemezt az Amper Tone stúdióban és a Studio Nyhagenben rögzítette Jarrett Pritchard hangmérnökkel.

A 1349 még 1997-ben alakult és az első három évben az énekes Ravn volt a csapat dobosa is, a 2001-es bemutatkozó EP három dalában azonban már Frost (Satyricon) dobolt vendégként, aki aztán be is szállt a csapatba és azóta is tagja a 1349-nak.

 


www.facebook.com/1349official

 

1349:
Seidemann - basszusgitáros
Ravn - énekes
Archaon - gitáros
Frost - dobos
1349 - Through Eyes Of Stone (a 2019-es The Infernal Pathway albumhoz)
1349 - The Infernal Pathway (a 2019-es album) 


A csapat legutóbbi videója ahhoz a tavasszal kiadott Dødskamp dalhoz született, amit a világhírű norvég expresszionista festő, Edvard Munch egyik képe inspirált, de nem a Sikoly, hanem az 1915-ben született Death Struggle. A videó az idei Inferno Fesztiválon készült Oslóban.1349 - Dødskamp (a 2019-es Dødskamp EP-hez)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!