BLACK BREATH – 40 éves korában elhunyt a seattle-i death metal csapat bőgőse, Elijah Nelson

40 éves korában elhunyt Elijah Nelson, a svédes death metalt játszó seattle-i Black Breath basszusgitárosa. A csapat a 2015-ös harmadik album, a Slaves Beyond Death óta nem igazán volt aktív, előzőleg azonban kétszer is játszottak Magyarországon, 2012-ben a Nasum búcsúturnéjának vendégeként koncerteztek a Dürerben. Nasumék is búcsút vettek Elijahtól:

"Nyilván bennünket is elkeserített Elijah Nelson halála. A Black Breath nagyon fontos volt a Nasum számára a búcsúturnénk utolsó szakaszában. Elijah volt a death metal Cliff Burtonje és nagyon fog hiányozni."

 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!