Nevaria – éld bele magad

Fémforgács

Október 25-én Finally Free címmel jelenik meg a dallamokban gazdag szimfonikus metalt játszó német Nevaria új nagylemeze, melynek varázslatos hangulatát az egykori Dawn Of Destiny énekesnője, Tanja Schneider elbűvölő énekhangja alapozza meg.

Dalszövegek tekintetében a Finally Free a halállal, a magánnyal, a bántalmazással, a társadalmi érzékenységgel, betegségekkel, szerelemmel, vágyakozással foglalkozik. A dalok üzenetének célja, hogy a hallgató átélje és beleélje magát és saját életének történetét ezekbe a kompozíciókba. A lemezről most Life daluk videója nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.