A Watch My Dying tegeződni fog egy jótékonysági koncerten

Aki az utóbbi években akár egyszer is járt Watch My Dying-koncerten, annak biztos feltűnt, hogy a zenekar manapság szigorúan magázódó hangnemben szól a közönségéhez. Most viszont egy este erejéig eltekintenek ettől, méghozzá egy nemes célért, egy jótékonysági buli miatt. A koncert december 7-én lesz az S8-ban, a cél a Heim Pál gyermekkórház támogatása. Az esztergomi bandán kívül fellép még a Room of the Mad Robots, az ötletgazda és szervező Antal zenekar, és még további 5 underground csapat.

A tegezős ötlet alapját az adta, hogy nem sokkal korábban, november 29-én az Akváriumban is fellép a WMD, ott az Omega Diatribe-bal, a Red Swamppal, és egy amolyan B-oldalas műsorral. Ezért találták ki azt, hogy a két buli teljesen más lesz, két különböző setlisttel és két különböző megszólítási stílussal. Ahogy ők fogalmaztak:

Egy héten belül két budapesti WMD koncert kamikaze akciónak tűnik, de paparock zenekarként semmiképp se mondtunk volna le egy jótékonysági rendezvényt. Így amellett döntöttünk, hogy a két hangversenyt igyekszünk a lehető annyira különbözőre venni, amennyire csak lehetséges.
Ünnepélyesen bejelentjük, hogy az S8-ban TEGEZŐDNI FOGUNK, SZEVASZTOK!

Ehhez kicsit később még hozzátették:

Dec. 7-én egy napig Mary Poppins Band lesz a nevünk. Szevasztok :)

Ez utóbbi kijelentést már mi is nehezen tudjuk mire vélni, mindenesetre jöjjön most a dal, aminek muszáj lesz elhangzania aznap:

//www.youtube.com/watch?v=Nfa_Gj5kxfY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.