Woodhawk – dal az álmatlanságról

Hamarosan második albumával jelentkezik a kanadai riff-hősöknek is nevezett Woodhawk zenekar. Violent Nature című lemezük november elsején fog megjelenni rajta 9 vadonatúj dallal, amikből most elsőként a Weightless Light hallgatató meg. A zenekar az alábbiakat mondta a dalról:

Ez a dal az álmatlansággal való küzdelmeimet mutatja be. 2018 őszén minden éjjel felkeltem ugyanabban az időpontban, és csak bámultam a semmibe. Az agyam pörgött és gátolt engem az elalvásban. Ez egyfajta tudattalan állapot volt, amely pillanatban azt sem tudtam megmondani, hogy most ébren vagyok, alszok; élő vagyok vagy halott. Egy páratlanul sebezhető érzés volt ez. Hogy teljen az idő, gitárt ragadtam az éjszaka közepén, és egészen addig zenélgettem, amíg újra álmos nem lettem… pont 45 perccel az ébresztő riasztása előtt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!