Klip-és dalpremierek napja a mai!

Több zenekar is mára, azaz augusztus 23-ára ígért új dalt/videót, tehát ma sok új hallgatni valóval lát el bennünket a female metal világa.

EDENBRIDGE – LIVE AND LET GO

Október 25-én érkezik az osztrák zenekar tizedik nagylemeze Dynamind címmel. Erről hallgathatjuk most meg az elsőként kiadott dalt, amelyhez szöveges videó is készült.

 

VISIONS OF ATLANTIS – NOTHING LASTS FOREVER

Második dalát mutatja be a Visions of Atlantis augusztus 30-án megjelenő Vanderers című albumáról. Egyben videoklipet is forgattak hozzá.

DERANGE – HIGHER

A Derange is új videoklippel rukkolt elő.

METALITE – FAR FROM THE SANCTUARY

A nemrég énekesnőcserén átesett svéd csapat 2019. október 15-én adja ki második albumát. Erről elsőként az alábbi dalt hallhatjuk.

REXORIA – REACH FOR THE HEAVEN

A Rexoria is új dallal jelentkezett, amely a 2019. október 18-én megjelenő, Ice Breaker című lemezen kap helyet majd.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!