Stula Rock – Szeptember 19-én a Barba Negra Trackben – Vendég: Helo Zep!

Kronos Mortus

Szeptember 19-én a Barba Negra Trackben zenél a Stula Rock! Két és fél évvel a bemutatkozó koncert, és másfél évvel a debütáló lemez megjelenése után a Stula Rock Budapest legnépszerűbb szabadtéri klubjának színpadára lép. Népszerűségét is bizonyítandó, hogy az első hivatalos klip, a Ha látnád magad, már túl van a 150 ezres megtekintésen a zenekar Youtube csatornáján.

A második album is már a kanyarban is, így biztos, hogy a koncertig hátralévő kicsivel több, mint 1 hónap alatt többet is megtudhatunk majd az új korongról. A koncertre viszont érdemes időben készülni, hiszen augusztus 12-ig elérhetők az early bird jegyek, 1500 forintért. Ugyanezért később 2000, a koncert napján pedig már 2500 forintot kell majd fizetni, szóval a rajongóknak érdemes az elkövetkezendő pár napban lecsapni a jóárasított jegyekre 🙂

A zenekar vendége ezen az estén a Helo Zep! lesz. Facebook esemény a további részletekkel:

https://www.facebook.com/events/2532792196751618/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.