Készül a Black Dahlia Murder új lemeze

Nuskull Magazin

Ha valaki régóta követi a The Black Dahlia Murder karrierjét, az biztos megfigyelte már, hogy a michigani death metal-banda szinte óramű pontossággal kétévente adja ki az újabb sorlemezeit. Egyelőre úgy tűnik, ez 2019-ben sem lesz másképp. Legalábbis Brian Eschbach gitáros egy friss interjúban erősen erre utaló kijelentéseket tett:

Most írjuk az új zenéket, és nyáron megyünk a stúdióba. Már nagyon várjuk, hogy hamarosan bemutathassunk némi új anyagot. Nem hiszem, hogy túl sok köze lesz az előző albumhoz, azon kívül, hogy ugyanaz a banda játssza. De nem egy folytatás vagy ilyesmi, csak egy adag Black Dahlia Murder-dal.

Szóval két évvel a 2017 októberi Nightbringers után idén is kapunk a jóból. Ezek után már csak egy újabb koncert kéne.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.