Dalriada – Júniusban a Powerwolf előtt a Barba Negra Track-ben!

Rockvilág.hu online rockmagazin

POWERWOLF június 24-én visszatér hozzánk, ráadásul egy különleges, szabadtéri koncertet ad a fővárosban, a Barba Negra Track színpadán a “15 Years The Metal Mass” sorozat keretében. A látványos jubileumi show a zenekar egyetlen hazai fellépése lesz idén. 

POWERWOLF – Killers With The Cross (Official Video) | Napalm Records

Már az sem titok, hogy a német power metalosok előtt az ex-Battle Beast gitáros Anton Kavanen power metal csapata, a BEAST IN BLACK lép majd fel,  melynek basszusgitárosa nem más, mint a Wisdomból ismert Molnár Máté.

BEAST IN BLACK – From Hell With Love (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

A Beast In Black nagy sikert arató debütáló albuma Berserker címmel jött ki 2017 novemberében, majd a folytatás, a második ifén február 9-én jelent majd meg From Hell With Love címmel.

Végül pedig nagy örömmel jelentjük be, hogy az estét a hazai folk-metal szcéna kiemelkedő csapata, a komoly nemzetközi sikereket elérő DALRIADA nyitja majd. A TYR és Heidevolk turnén prezentált “best of” programot hozzák el a soproniak.

Dalriada – Búsirató (Hivatalos videoklip / Official music video)

A Hammer Concerts bemutatja:
POWERWOLF
BEAST IN BLACK
DALRIADA
BARBA NEGRA TRACK
2019.06.24.

A koncert Facebook oldala

ONLINE JEGY:

JEGYÁRAK:
9499 Ft – limitált early bird, kizárólag a Rock1 online rendszerén (Elfogyott!)
10999 Ft – elővételben
11999 Ft – a koncert napján és a helyszínen

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.