THEM – Klippremier a King Diamond-hatású power-thrasherektől: As The Sage Burns

Manor Of The Se7en Gables címmel még október végén látott napvilágot a power/thrash vonalas amerikai-német Them zenekar második albuma, a májusban Európa-turnéra induló King Diamond-hatású csapat pedig egy friss videoklippel jelentkezett. A Them első nagylemeze a 2016-ban kiadott Sweet Hollow volt, az új album keverését pedig Dave Otero végezte a denveri Flatline Audio stúdióban.

"A Manor Of The Se7en Gables keményebb, sötétebb és technikai szempontból kidolgozottabb, mint az első album - mondja a fő dalszerző, Markus Ullrich. - Néhány rajongót meg is fog lepni pár változás, ugyanis az elmúlt két évben hatalmasat fejlődtünk."

 


www.facebook.com/thembandofficial

 THEM - As The Sage Burns (a 2018-as Manor Of The Se7en Gables albumhoz)
THEM Live 2019

02.05. SE-Stockholm - Pub Anchor
03.05. SE-Trollhättan - Backstage Rock Bar
04.05. SE-Motala - Bomber Bar
07.05. DE-Bad Friedrichshall - Lemmy's
08.05. DE-Mannheim - 7er Club Mannheim
09.05. DE-Kassel - Goldgrube Kassel
10.05. DE-Hamburg - Bambi galore
12.05. NL-Tilburg - LittleDevil Bar
06.06. ES-Zaragoza - C.C. Delicias
07.06. ES-Bilbao - Santana 27
08.06. ES-Madrid - We Rock
09.06. ES-Valencia - Paberse Club
THEM - Circuitous (szöveges videó a 2018-as Manor Of The Se7en Gables albumhoz)
THEM - Witchfinder (szöveges videó a 2018-as Manor Of The Se7en Gables albumhoz)


  

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!