Phoenix RT lépett fel a Végállomásban!

Haverock Közösség

Hétvégén is bulival várta a közönséget a szombathelyi Végállomás klub, ugyanis fellépett nálunk a Phoenix RT.

Elsőként a Túlontool lépett fel, akik Szlovákiából hoztak nekünk egy Rap- Rock stílusnévre hallgató előadást. Nekünk nagyon tetszett a két műfaj keveredése, ahogy együtt összerakták a dalokat.

Őket követte a szombathelyi Red Rockets, akik hazai pályán arattak ismét sikert. Elmondásuk szerint szeretnek itthon játszani, és ezeken a deszkákon érzik otthon magukat.

Bemelegítés után következett a Phoenix RT, akik Csallóközcsütörtökről érkeztek ide, ahogy minden évben teszik. Játszottak régebbi, illetve újabb nótákat, és azt is elárulták, hogy hamarosan kezdenek klipet forgatni.

További képek ITT

Ennyit a szövegről, beszéljen a videó, amit készítettünk, hogy milyen volt a buli!

Egy két há és…

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.