Tömény új számokat mutatott a Grizzly

Öt év után új dalokkal jelentkezett a legmatekosabb hazai stoner metal banda, a Grizzly, és még idén tavasszal érkezik a budapesti csapat új lemeze is. Az Ursus Arctos című anyag a Képzelt Város zenekar stúdiójában, a Keplerben készült, Miskolczi Márton keverte, a borító pedig Kókai Barnabás (Barber’s Art) munkája. Az első két előzetes szám, a Beyond the Gates of the Silver Key és a The Statement együttesen 8 és fél percig ostromolja az ember arcát rendületlenül, előrevetítve, hogy mennyire nehéz és tömény hallgatnivaló lesz maga a lemez is.

A bandát élőben legközelebb április 5-én lehet megnézni Kecskeméten a Kilelében, fellép még a Witch Bone Garden és a Black Weather.

//www.youtube.com/watch?v=OXHI0WPPI2Y

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.