Evangelist – Perceval – dalelőzetes

Az epikus doom metalt játszó lengyel Evangelist december 18-án, a Nine Records gondozásában Ad Mortem Festinamus címmel adja ki kilencedik nagylemezét, amiről Perceval dalukat hallgathatjátok meg.

Hat dalos lemezre felkerül a korábban már bemutatott, a Manilla Road örökös énekese, Mark Shelton emléke előtt tisztelgő Mystification daluk is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!