Toxaemia – Hallgasd meg első lemezüket

Where Paths Divide címmel november 20-án, az Emanzipation Productions kiadó jóvoltából jelent meg a svéd death metal metalos Toxaemia első nagylemeze. A banda több, mint 30 évvel a megalakulása után adta ki első lemezét, amire 11 igazi old-school tétel került fel, amiről most Hate Within daluk szöveges videóját láthatjátok.

Hosszú története van ennek a dalnak. 1990-ben írtuk és a 7” EP négy dalával együtt vettük fel. Akkor The Acquisition volt a címe és a szövege is más volt, és hosszabb is volt. Amikor 1991-ben másodjára felvettük, új szövege lett és rövidítettünk is rajta, és átneveztük Hate Within-re. Azért vettük fel harmadjára is, mert olyan végső simításokat hiányoltunk, amik korábban nem kerültek bele abból fakadóan, hogy ma már egy sokkal teljesebb banda vagyunk. Van egy fő gitárosunk, aki még nem volt 1991-ben, az énekesünknek is nagyobb lett a hangterjedelme, a dobosunk mögött pedig már 30 év tapasztalat áll, több mint a banda összes többi tagjának összeadva.

A hamis személyiségek és a hazug média iránt érzett undor írta. Az üzenete hogy tulajdonképpen rendben van ha utálsz valakit, nem kell megijedni ha valakit néha le kell taposnod hogy elérd a céljaid, és merj kiállni a tömeg ellen.” – mondta Steve Bolgakov, gitáros.

A teljes albumot az alábbiakban hallgathatjátok végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!