Ultimatium – A virtuális világ veszélyeiről szól az új lemezük

Az Emily Leone és Tomi Viiltola (Perpetual Rage, ex- Dreamtale, Viilto) vezette finn progresszív sci-fi metalos Ultimatium november 27-én, Virtuality címmel jelenteti meg negyedik albumán. Lemezük dalait olyan jeles énekesek énekelték fel, mint Peter James Goodman (Conquest, ex-Virtuocity), Jukka Nummi (ex-Myon), és Matti Auerkallio (Katra, Manzana, SoulFallen).

Lemezükkel egy egyedülálló történet mesélnek el a virtuális világról, a közösségi médiában való mindent megosztás veszélyeiről, amiket a középtempós tempójú power metal sötétebb elemeivel kevernek. Máris itt vannak Run Like The Wind, valamint The Seer dalaik hivatalos videói.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!