Powerman 5000 – Rob Zombie öccsének zenekara új videóval jelentkezett – Black Lipstick

Aki 2014-ben járt az Aerodrome fesztiválon megtapasztalhatta, hogy a Rob Zombie öccse, Spider One (Michael David Cummings) által vezetett Powerman 5000 milyen energikus élőben. A Budapest Parkos bulijukról ITT számoltunk be anno. Az 1999-es Tonight The Stars Revolt! albummal befutott Powerman 5000 zenekar a lemezen szereplő When Worlds Collide sláger megjelenése óta számos nagysikerű, izgalmas albumot tett le az asztalra, bejárván a space-rock, az indusztriális metal és a punkzene műfajai közti teljes palettát. Legutóbbi nagylemezük, a New Wave 2017-ben jelent meg, de a 2011-es Copies, Clones & Replicants album volt az, ami valójában felhívta a bandára a Cleopatra Records figyelmét. Ennek az új közreműködésnek az eredménye lesz a PM5K soron következő stúdióalbuma, a The Noble Rot, ami 2020. augusztus 28-án jelenhet meg.

Az első kislemezdal, a goth club-hatású Black Lipstick lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Ez a dal egyfajta főhajtás a ’80-as évek dark-zenei színtere (Depeche Mode, The Cure, Siouxsie Sioux, stb.) előtt, de ugyanakkor egy súlyos és basszus-központú nóta, ami bemutatja Spider One frontember egyéjszakás, romantikus élményét.

Powerman 5000 – The Noble Rot
(Augusztus 28 – Cleopatra Records)

01. Cannibal Killers That Kill Everyone
02. Brave New World
03. Play God Or Play Dead
04. Black Lipstick
05. Special Effects
06. Let The Insects Rule
07. Movie Blood
08. Strange People Doing Strange Things
09. We Got The Beat
10. VHS

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!