IRON ANGEL – Új dal és klip a kultikus speed hordától: Sands Of Time

2018-ban egy új stúdiólemezzel jelentkezett a 80-as évek kultikus speed metal bandája, a 2014 óta ismét aktív német Iron Angel - 33 évvel a Winds Of War című második album után.

A két évvel ezelőtti Hellbound lemez folytatása nyár végére, őszre várható Emerald Eyes címmel, az első előzetes dallal, a videóval kísért Sands Of Time-mal már lehet is barátkozni.

A felállásban annyi változás történt, hogy Nino Helfrich gitáros vette át Mitsch Meyer helyét. A friss lemezt tavaly október és december között rögzítették a DaDaSound stúdióban, Hamburg közelében.

 


www.facebook.com/IronAngel.hh
 

IRON ANGEL - Sands Of Time (a 2020-as Emerald Eyes album előzeteseként)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!