Ingested – Impending Dominance – brutális lemezelőzetes

Impending Dominance címmel mutatta be 2021 folyamán megjelenő új nagylemezének első hivatalos videóját death/grind/deathcore vonalas brit Ingested.

Azért választottuk az Impending Dominance-t első előzetesünkként, mert ez egy veszettül kemény nóta. Ilyen egyszerű a dolog. Hatalmas groove-ok, masszív slam-témák és gigantikus riffek. Szétüti a fejedet, az elejétől a végéig.” – mondja Jason Evans énekes. “Ez a szám az áldozathozásról szól, és azokról a dolgokról, amiket meg kell tenned annak érdekében, hogy a legjobb legyél. Át tudsz lépni a barát-ellenség klisén, hogy ezzel halhatatlanságot nyerj? Mit adnál meg azért, hogy megszerezz mindent, amire valaha is szükséged volt? Meg tudnál változni ennek érdekében? A pokol felé vezető út jó szándékkal van kikövezve, de az út végén Te is ugyanaz maradsz, aki mindig is voltál.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!