TESTAMENT – Chuck Billy friss beszámolója a koronavírusáról

Pár napja írtunk arról, hogy az Európa-turnéról hazatérve az Exodus gitárosa, Gary Holt és a Death Angel dobosa, Will Carroll is megbetegedett, majd a Testament frontemberéről, Chuck Billyről ki is derült, hogy koronavírussal fertőzött. Will Carrollról a legutóbbi hír az volt, hogy továbbra is intenzíven van, Gary Holt még várja a teszteredményt, Chuck Billy viszont egy friss interjúban már arról számolt be, hogy túljutott a dolgok nehezén.

"Épp csak hazaértünk Európából, így hát azt mondtuk, legyünk proaktívak és nézzük meg, hol tesztelhetnénk magunkat a vírussal kapcsolatban. De azt mondták, hogy ha nincs tünetünk, akkor nem tesztelnek, így aztán ez elmaradt. Aztán ahogy teltek a napok, kezdtünk megbetegedni, emiatt újra telefonáltunk és akkor már azt ajánlották, hogy teszteltessük magunkat...

 
...Ekkor már rendszeresen egyeztettünk a többiekkel meg a többi banda stábjával is. Elég sokan megbetegedtünk, hasonló tünetekkel. Nálam ez azt jelentette, hogy fájt az egész testem, a fejem, úgy éreztem, mint akit kiterítettek. Először csak jetlagre, a repülőutazás miatti fáradtságra gyanakodtam, de aztán világos lett, hogy ez valami betegség, ami nem múlik. Sokat aludtam. Nem igazán lettem lázas, de köhögtem és fáradt voltam. Aludtam jó sokat. Aztán elautóztunk a tesztelésre és hét napba telt, mire megjött az eredmény.

Addigra már jobban éreztük magunkat, lassan elmúlt az egész. Az első pár napban még az is fárasztott, ha a fürdőszobáig elmentem és vissza, de ennél rosszabb nem volt a helyzet. Nem erőltettük túl magunkat. Ahogy teltek a napok, egyre jobban lettünk, pihentünk és elkülönítettük magunkat. Remélhetőleg mások is helyesen cselekszenek és otthon maradnak, amíg csak kell.
"


 

TESTAMENT - Night Of The Witch (szöveges videó a 2020-as Titans Of Creation albumhoz)
  


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!