Heartkiller – Irgalom Nélkül – dalpremier

Irgalom Nélkül címmel mutatta be áprilisban megjelenő Mélyütés EP-jének első előzetesét a debreceni Heartkiller zenekar.

Mindannyiunknak vannak álmai, mindannyiunknak vannak vágyai. A döntés rajtunk áll: ezek megmaradnak csak álmoknak vagy felemeljük a hátsónkat és teszünk azért, hogy ezen vágyak ténylegesen valóra váljanak. Az út során természetesen vannak visszahúzó tényezők, akadályok, kétkedő emberek, akiknek meg kell mutatnunk, hogy elszántak és kitartóak vagyunk. A dal azoknak szól, akik nem hisznek önmagukban kellőképpen. Állj fel és mutasd meg!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!