Aurora, és Éhenkórászok a Végállomásban!

Hétvégén sem volt üres a szombathelyi Végállomás klub, hiszen az Aurora zenekar, illetve az Éhenkórászok szórakoztatták a közönséget!

Hatalmas élmény volt, a két zenekar ahogy külön-külön, és együtt is színpadra léptek! Eddig az Éhenkórászok csapatot nagyon nem ismertük, de kellemesen csalódtunk. Jó hangulatot teremtve készítették fel a közönséget az Aurorára.

Az Aurora a szokásos lendülettel, töretlenül játszotta Best Of dalait, amiből a videóban kaphattok egy kis ízelítőt is!

További képek:
https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=2567001443531612

Köszönjük a zenekaroknak, és a szervezőknek, hogy létrejöhetett a buli!
Támogassátok, és szeressétek az élőzenét!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!