Amy Lee: "Kemény lesz a következő Evanescence-album!"

Az arkansasi zenekar legutóbbi nagylemeze 2017 őszén jelent meg Synthesis címmel, és már az eladást  követő napokban rekordokat döntögetett. E korongra a formáció rajongóinak hat évet kellett várnia a 2011-ben kiadott, csapat nevét viselő album után.

hqj4hxq88nyfz3nszffbfq.jpg

A lemez igen különleges projekt volt, hiszen egy nagyzenekar is helyet kapott rajta, és régebbi dalok újrahangszerelt változatait is hallhattuk a kiadványon. 

Sikeres turnét tudhat maga mögött a banda, akik jövőre a holland Within Temptation-nel kelnek újra útnak, és Amy Lee, a zenekar frontasszonya elmondta: következő albumukon -amely a tervek szerint 2020-ban megjelenik-  visszatérnek a gyökereikhez. 

Ám nemcsak az ismerős dallamok térnek vissza, hanem keményebb is lesz.

"A következő album megmutatja az Evanescence keményebb oldalát. El akarom rajta mesélni az összes mély érzésemet és a legsötétebb pillanataimat. Tavaly elveszítettem az öcsémet, és ez volt az egyik legszomorúbb dolog az életemben. Valami csodálatosat alkotni szörnyű dolgok megtörténte után - ez inspirált arra, hogy zenélni kezdjek."

- mesélte az énekesnő, akiről tudni lehet, hogy nemcsak öccse hagyta itt korán az élők világát, hanem húga is, aki akkor halt meg, amikor Amy még kislány volt. Később, a Fallen című bemutatkozó albumukon az ő emlékére írta a Hello című dalt.

"A csapat többi tagjával néhány napra összegyűltünk egy >>dalszerző-táborban<<. Nagyon izgatott vagyok! Valamikor a jövő év elején megyünk stúdióba, de nem szeretnénk semmit elkapkodni."

- zárta sorait Amy. 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!