YE BANISHED PRIVATEERS – Jön a svéd kalózok új albuma, klippel az első dal: No Prey, No Pay

Hostis Humani Generis címmel február 7-én jelenik meg a kalóz-folk rocker véd Ye Banished Privateers negyedik albuma, a 2017-es First Night Back In Port lemez folytatása. Már itt is van az első előzetes dal, a klippel kísért No Prey, No Pay. Az új album borítóját Eliran Kantor készítette.

"Hatalmas büszkeséggel jelentjük be a negyedik albumunk megjelenését. A 13 dalban (ha a deluxe boxot vesszük, akkor 15) elmeséljük egy kalózcsapat eseménydús sztoriját, a nassaui kalóz köztársaság bukását és a kalózkodás aranykorának végét. Nagyon reméljük, hogy nektek is annyira tetszeni fog, mint nekünk!"

 


www.facebook.com/YeBanishedPrivateers

 YE BANISHED PRIVATEERS - No Prey, No Pay (a 2020-as Hostis Humani Generis albumhoz)
YE BANISHED PRIVATEERS - Hostis Humani Generis
(02/07 - Napalm Records)

01. No Prey, No Pay
02. Hush Now My Child
03. Blame the Brits
04. Capstan Shanty
05. Elephants’ Dance
06. Swords to Plowshares
07. Flintlock
08. Parting Song
09. Rowing with One Hand
10. A-Swinging We Must Go
11. They are Marching Down on High Street
12. Death of Bellows
13. Why the Big Whales Sing

A Deluxe Box-változat bónuszdalai
01. Master Of My Fate
02. Sawbone’s Stew 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!