OZZY – Ismét elhalasztotta a 2020-ra halasztott Európa-turnét

Még áprilisban jelentette be Ozzy, hogy az összes 2019-es turnédátumot kénytelen 2020-ra áttenni, egy balesete miatt, most azonban ismét elhalasztotta a 2020 elejére átpakolt koncertjeit. 

Ozzy azt mondja, hogy a teljes gyógyulásához több időre van szüksége, mint azt gondolták volna, így türelmet kér, de nem megy nyugdíjba, és
jön az új albuma is. Az észak-amerikai turné május végén startol, azt viszont nem halasztják el.

A Judas Priesttel közös Európa-turné 2020. január 31-én startolt volna Nottinghamben, és tartott volna egészen március 16-ig. A svéd Live Nation szerint a turnéra 2021 elején kerül majd sor, és a hírek alapján akkor is a Judas Priest lesz a turnépartner.

 

OZZY - Az újabb turnéhalasztás bejelentése

Az ismét elhalasztásra került turné 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!