Godsmack – A tragédia miatt elhalasztott budapesti koncert március végén lesz pótolva

Tony Rombola gitáros fia halála miatt, a 2018. október – novemberre tervezett Európa-turnét 2019-re halasztja a Sully Erna vezette Godsmack, így a november 24-i Barba Negra-s koncert is új időpontban 2019. március 28-án kerül megrendezésre. Tony Rombola gitáros fia, Joe Fay váratlanul, 34 éves korában elhunyt. Joe nemcsak családtag, de a zenekar egyik legnagyobb rajongója is volt, aki édesapján keresztül élhette meg a Godsmack sikereit. Mindig nagy örömmel és büszkeséggel töltött el közös időt a zenekarral, így a tagok mindegyikének nagyon hiányzik. A turnén előzenekarként az új-zélandi Like A Storm játszik majd.
A korábban megváltott jegyek az új időpontra érvényesek. Jegyvisszaváltás a vásárlás helyszínén, 2018. október 24 – november 23 között lehetséges.

A ROCK1.HU weboldalon vásárolt belépőjegyek visszatérítési igényét kérjük, 2018. október 24 – november 23 között, az E-Ticket-et tartalmazó email-re válaszolva jelezzék.

A koncert Facebook oldala

Helyszín:
Barba Negra Music Club
1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.

Jegyek / Tickets
7999 Ft ▲ Early bird – Elfogyott
8999 Ft ▲ Elővételben – Elfogyott
9999 Ft ▲ A koncert napján – Elfogyott

Galéria jegy / Gallery ticket
9999 Ft ▲ Elfogyott

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!