Angra – Pénteken jelenik meg az új album, áprilisban pedig budapesti lemezbemutató koncert a Barba Negrában

Első magyarországi koncertjére készül az 1991-ben alakult brazil Angra zenekar, akik április 10-én jönnek Budapestre, hogy a Barba Negrában élőben is bemutassák  a most pénteken megjelenő Ømni címre keresztelt albumukat. A banda mai felállásában Fabio Lione énekes, Rafael Bittencourt és Marcelo Barbosa gitárosok, Felipe Andreoli basszer és Bruno Valverde dobos játszik. A 2015-ös Secret Garden folytatása, amit Jens Bogren producerrel rögzítettek, már a második albumuk lesz Fabio Lione énekessel (ex-Rhapsody, Vision Divine stb.). A konceptlemezről máris itt a második előzetes dal, a klippel kísért War Horns.

Az áprilisi buli másik nagynevű fellépője a Queensryche volt frontembere, Geoff Tate, illetve szólócsapata, az Operation Mindcrime lesz, benne John Moyer basszerrel, Simon Wright dobossal, Kelly Gray és Scott Moughton gitárosokkal és Randy Gane billentyűssel. Tate ezzel a körúttal az 1988-ban megjelent klasszikus Queensryche lemez, az Operation: Mindcrime 30 éves jubileumát is ünnepli majd. A harmadik csapat az este az atlantai prog metalos Halcyon Way lesz.

A jegyértékesítés szeptember 5-én, délben indul a Barba Negra oldalán, a limitált számú early bird jegyek 5500 forintba, a galériajegy 7500 forintba kerül. Február 28-ig 6500, március 1-től 7500 forintot kóstál a belépő.

A koncert Facebook oldala

Az Angra 2001-es Rebirth albumáról ITT olvashattok bővebben.

ANGRA:
Rafael Bittencourt gitáros
Felipe Andreoli basszusgitáros
Fabio Lione énekes
Marcelo Barbosa gitáros
Bruno Valverde dobos

Angra – ØMNI
(Február 16 – EarMusic)

01. Light Of Transcendence
02. Travelers Of Time
03. Black Widow’s Web
04. Insania
05. The Bottom Of My Soul
06. War Horns
07. Caveman
08. Magic Mirror
09. Always More
10. ØMNI – Silence Inside
11. ØMNI – Infinite Nothing

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!