Hétfőn a Suffocation és a Fit for an Autopsy rombol a Dürerben

fit for an autopsy, kill with hate, NADIR, suffocation 0 Comment

suffocation

A jövő hét elején megint egy iszonyat sűrű időszak veszi kezdetét, már ami a nyári buliszezont illeti, és elég valószínű, hogy a hét legsúlyosabb estéjét rögtön hétfőn letudjuk: újra Budapestre érkezik ugyanis a technikás death metal egyik legnagyobb neve, a New York-i Suffocation, ráadásul magukkal hozzák a szomszédból, New Jerseyből a Fit for an Autopsy pusztító groove-os deathcore-úthengerét is.

A ’88-ban alakult death metal-intézmény két év után tér vissza a Dürer Kertbe, hogy ezúttal a 041-es teremben mutassák be a nyár elején megjelent nyolcadik nagylemezük, az Of the Dark Light anyagát. Sokak szerint ez Frank Mullenék legjobb lemeze a ’90-es évek elején kiadott három alapmű óta, élőben meg mindig is párját ritkítóan értettek a kíméletlen szögeléshez, szóval bőven van miért – jó értelemben véve – félnünk a koncerttől. Főleg, hogy előttük pont az a FFAA játszik, akik az idei év alighanem legkeservesebb deathcore-lemezét tették le az asztalra a The Great Collapse képében: a Will Putney producerzseni vezette Jersey City-i hatosfogatnak kifejezetten jól áll, hogy a műfaj megszokott rideg brutalitását az utóbbi időben egyre nagyobb arányban fűszerezik a Gojira morajló sodrásával. A bulit hazai részről a mindig megbízható Kill With Hate és Nadir csapatai nyitják, további részletek a Facebookon.

//www.youtube.com/watch?v=iiSvg6SVZvs

//www.youtube.com/watch?v=NxLYJJnlGs8

//www.youtube.com/watch?v=u07Wl5Vu9hs

//www.youtube.com/watch?v=3wdNI-hLSGQ

Related Articles

  SZÓLJ HOZZÁ!

  HÍRSZEMLE

  Zenevonat Szuperkoncert @ 2018. március 17. – MOM Sport

  Zenevonat Szuperkoncert @ 2018. március 17. - MOM Sport

  Somló Tamás elvesztése után az Lgt ugyan nem koncertezik már, de a legendás zenekar két tagja, Karácsony János és Solti János továbbra is fellép a Zenevonat Szuperkoncerteken. Budapesten - hosszú idõ után újra - elõször zenélnek majd 2018. március 17-én, ...

  Olvasd tovább

  The Atomic Bitchwax – Force Field (2017)

  The Atomic Bitchwax - Force Field (2017)

  Az Atomic Bitchwax nevû stoner-rock trió '92-ben alakult a New Jersey-ben lévõ Neptune-ban. A hatvanas évek pszichedelikus és space rock ûrzajait pörgetik fel a hetvenes évek hard rock riffjeivel, amihez némi progresszív rock-os jammelést és bonyodalmat is adagolnak.

  Olvasd tovább

  Meghalt Fábián Juli énekesnő

  Meghalt Fábián Juli énekesnő

  Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt. (Fotó: Pongrátz Anita, Fábián Juli & Zoohacker Facebook)[...] Bővebben!

  Olvasd tovább

  JESS AND THE ANCIENT ONES – The Horse And Other Weird Tales (2017)

  JESS AND THE ANCIENT ONES - The Horse And Other Weird Tales (2017)

  A 2010-es alapítású, finn Jess And The Ancient Ones az elmúlt években igencsak felkapottá vált: retrós stílusú, a ’70-es éveket idéző okkult-pszichedelikus tematikájú rock/metaljának vonalát viszi tovább, működésének fő indikátorai egy EP („Astral Sabbat”, 2013), illetve két teljes album („Jess ...

  Olvasd tovább

  Meghalt Fábián Juli

  Meghalt Fábián Juli

  Fábián Juli hivatalos Facebook oldalán posztolták ki, hogy elhunyt az énekesnő. Korábban írt arról közösségi oldalán, hogy súlyos betegségben szenved, és sok erőt kér a gyógyuláshoz a rajongóktól, barátoktól, ismerősöktől.[...] Bővebben!

  Olvasd tovább

  Keresés

  Back to Top

  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!